EPA-EFE/KHALED ELFIQI

Fudbalski trener Milutin Sredojević, koji je do sada sa klupe predvodio fudbalsku reprezentaciju Zambije, uhapšen je zbog napastvovanja konobarice u restoranu u okviru stadiona.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako prenose mediji u Južnoj Africi, do incidenta je došlo u Port Elizabetu, prilikom Sredojevićevog boravka u jednom kafiću u sklopu Volfson stadiona, tokom kog je u više navrata pokušao da napastvuje konobaricu. On je, navodno, na pitanje da li mu je potreban šećer, odgovorio da mu je „potrebna druga vrsta“, pokazavši na njene usne, da bi je, nakon što se 39-godišnja konobarica požalila šefu a on Sredojevića upozorio da to ne radi, Sredojević udario po zadnjici.

U ceo incident umešala se i policija koja je Sredojevića odvela u pritvor, iz kog je pušten uz kauciju od 10.000 funti.

U dosadašnjoj karijeri Sredojević je vodio Spartak iz Subotice, Hajduk iz Kule, omladinsku reprezentaciju, nakon čega je radio u Africi, gde je sedeo na klupi Al Hilala, Zamaleka, a potom i nacionalnih selekcija Ruande, Ugande i Zambije. Iako još uvek nema zvanične potvrde, ovaj gest bi mogao da ga košta posla, s obzirom na to da mu čelnici fudbalskog saveza Zambije po svemu sudeći spremaju otkaz.

Nastavak suđenja zakazan je za 25. februar naredne godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare