Foto: Starsport

Nije lako posle ovakvog poraza.

Fudbaleri Čukaričkog su bili blizu velikog podviga u finalu Kupa Srbije kada su došli na korak od osvajanja trofeja. Ipak, prednost od 1:0 sa poluvremena nakon majstorskog gola Marka Dcoića iz kornera nije bila dovoljna, i Crvena zvezda je posle preokreta i pobede od 2:1 došla do treće duple krune u nizu.

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez bio je ponosan na svoje igrače.

PROČITAJTE JOŠ

„Češtitam Zvezdi na duploj kruni. Ponosan sam na ekipu na igrače na sve ljude danas. Posle dužeg vremena smo protiv Zvezde odigrali pravu utakmicu. Gorak je ukus posle izgubljenog finala, ali sam ponosan, jer znamo kako Zvezda igra poslednjih godina i mislim da je stvarno bilo lepo biti na stadionu i gledati finale. Imamo još jednu utakmicu da završimo sezonu uspešno, onako kako smo i zacrtali na početku“.

Istakao je i šta je bio najveći problem.

„Moram biti ponosan, promenili smo sistem, samo smo dva dana vežbali, igrači su inteligentni da se brzo prilagode sistemu. Falilo je svežine, igrali smo sa Voždovcem na veštaku, jednu i po utakmicu sa Vojvodinom, sve je to bilo emotivno teško. Kraj je sezone, neću da tražim alibi, da li mi je falilo igrača ili ne. Da nismo igrali protiv Vojvodine 120 minuta danas bi pružili još veći otpor Zvezdi“.

On je otkrio i da igračima nije lako.

„Nema reči utehe. Sigurno da svi razmišljaju o finalu, šanse se ukazuju jednom i koliko god izgledalo nemoguće da nešto uradimo danas, pokušali smo. Moraju momci da dignu glavu, sve se brzo zaboravlja“.

Osvrnuo se i na maestralan gol Docića u prvom poluvremenu.

„Nije prvi put da iznenadi. Kvalitetan igrač, on je lice Čukaričkog. Ponosan sam što ga treniram, zato je kapiten i nadam se da će dugo tako ostati“.

BONUS VIDEO Majstorija fudbalera Srbije za vođstvo protiv Španije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar