Nebojša Jandrić/Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Nova promena trenera u Superligi.

Posle dva poraza u prve dve runde Radnik je smenio Aleksandra Lintu, a četiri utakmice na klupi Mladosti GAT izdržao je Branko Žigić pre nego što je dobio otkaz. Sada se Voždovac rastao sa Nebojšom Jandrićem, iako su za razliku od slučaja prva dva trenera, „zmajevi“ osvojili osam od mogućih 15 bodova.

PROČITAJTE JOŠ

“Kao što je svima poznato, Voždovac je klub koji neguje tradiciju razvoja mladih igrača ali i trenera. Stručnjak poput Jandrića činio se kao idealan izbor za nas, ali je ipak došlo do razilaženja kad su određene ideje i principi u pitanju. Obostrano smo osetili momenat krize u igri, iako rezultati to nisu pokazivali. Zahvalni smo mu što je i on prepoznao situaciju i trenutak kada je ekipi potrebno osveženje i promena, te smo zajednički postigli dogovor o prekidu saradnje. U ime kluba i svoje lično ime mu želim mnogo sreće u nastavku karijere”, rekao je direktor Voždovca Miloš Mirković koji je u narednim danima najavio imenovanje novog trenera.

“Svaku odluku donosimo taktički, nismo skloni ishitrenim potezima, te ćemo u narednih nekoliko dana pronaći pravo rešenje za poziciju glavnog trenera. Do tada, treninge će voditi pomoćni trener Mihajlo Trajković”, zaključio je Mirković.

Voždovac već u subotu od 21.00 gostuje Crvenoj zvezdi na Marakani.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar