Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

Serhio Ramos je danima na naslovnim stranama španskih listova jer odbija da potpiše novi ugovor sa Real Madridom. Ipak, od ovog utorka je vest još senzacionalnija.

Ramos je najpre odbio da potpiše ugovor na godinu dana sa mogućnošću produžetka saradnje na još jednu sezonu, a onda mu se nije dopala ni ideja Reala da mu za 10 odsto smanji trenutna primanja koja iznose 15 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ

Španski novinar Đozep Pedrerol rekao je da su se Florentino Perez, predsednik Reala, i Ramos susreli prošle srede pre meča sa Elčeom, kako bi popričali o produžetku saradnje.

Kapiten „kraljevića“ je stavio do znanja da takvu ponudu Reala neće prihvatiti i da će sada saslušati ponude drugih klubova, prenosi Pedrerol.

Navodno je Ramos rekao da su ga kontaktirali iz Pari Sen Žermena i predstavili mu plan po kome bi od sledeće sezone delio svlačionicu sa Lionelom Mesijem!

Ugovori im istču juna ove godine, pa bi kao slobodni igrači (bez ikakve odštete) mogli da se otisnu u francusku prestonicu.

Ove sumnje su dodatno podgrejane kada je „Frans fudbal“ na naslovnoj strani objavio da je upravo to veliki plan PSŽ – dovođenje kapitena Reala i Barselone.

„Neko će morati da objasni kako smo i zašto došli do ove situacije da kapiten i legenda kluba bude na spisku fudbalera koji od 1. januara mogu da potpišu za bilo koji klub“, napisao je nedavno novinar Alfred Dura, a ovu objavu je podelio Rene Ramos, Serhiov brat i agent.

Ramos je od 2005. godine u Real Madridu, kada je napustio Sevilju u transferu vrednom 27 milion evra. Do sada je sa klubom osvojio 22 trofeja među kojima su pet titula španskog prvenstva i četiri Lige šampiona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar