Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Bivši kapiten Rome, Frančesko Toti rekao je da nema nameru da kroči na trening centar "vučice" sve dok je na čelu kluba Džejms Palota.

Jedan od najpopularnijih italijanskih fudbalera proteklih decenija je u razgovoru na Instagramu sa bivšim reprezentativcima Italije, Lukom Tonijem i Kristijanom Vijerijem, otkrio nekoliko interesantnih momenata.

On je nedavno najavio da planira da se posveti poslu sa menadžerskom agencijom, ali ne i da se vrati u Romu dok je na njenom čelu Palota.

„Tako je, kako je, rekao sam da neću kročiti stopalom u Trigoriju. Čak i kad sina Kristijana vodim na trening, ne ulazim unutra, čekam ga napolju. Ponekad sedim u kolima i osetim da bih mogao da plačem zbog toga što posle 30 godina u klubu tamo ne mogu da uđem. Šta da radim? Imam tamo mnogo prijatelja, priđu ogradi da se pozdravimo, tako funkcioniše“, upitao je Toti.

Mnogi se pitaju zašto je Toti tako ljut na američke vlasnike.

„Nisam bio srećan ni kao fudbaler, kada nisam bio deo tima. Problem je što su mi rekli da ću biti u grupi ljudi koja će odlučivati, a onda su me potpuno skrajnuli. Ostao je taj gorak ukus jer sam sve dao Romi, i nogu bih odsekao za nju ako treba“, kaže Toti.

PROČITAJTE JOŠ:

Frančesko je otkrio i ko mu se od sadašnjih igrača u Seriji A dopada.

„Sviđa mi se Dibala. Malo igra u Juventusu? Da li ste videli kakvu konkurenciju ima? Nažalost, u timu gde imate tako mnogo jakih igrača, morate da pravite izbor. Trener mora da bude dobar u tom manevrisanju“, upozorava Toti.

Na pitanje, da li bi ga rado video u Romi, rekao je da ne bi imao ništa protiv.

„Takav tip igrača želi da pobeđuje i to je nešto što se savršeno uklapa“, smatra bivši reprezentativac Italije.

Dopada mi se i filozofija trenera Paola Fonseke.

„Dobar je i dopada mi se, svi ga hvale i kao čoveka i kao trenera. Gaji ofanzivan stil, ne plaši se ničega. Videćemo kako će stvari ići ubuduće“, dodao je Toti koji je rekao da i dalje trenira dva puta dnevno.

Otkrio je i jednu bračnu epizidu, tačnije da je mogao da se razvede sa superugom Ilari Blazi – zbog mačke!

„Bio sam ljut na suprugu, kupila je mačku i nazvala je Dona Paola. Bilo je neizdrživo. Noću, umesto da spava na svom mestu, ona je na našem krevetu, kraj nogu. Veoma je ljupka, ali je mogla da dovede do našeg razvoda. Ilari je želeda mačku po svaku cenu, a ja sam bio protiv. Jednog dana je samo donela kući, jer je ona ta čija je poslednja reč kod nas. Nismo pričali danima, ali na kraju i ja sam zavoleo tu mačku“, zaključio je bivši as Rome.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar