Antonio Tomane; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Portugalski napadač Antonio Tomane odgovorno provodi vreme u svom domu u toku vanrednog stanja izazvanog koronavirusom. Snažni centarfor ne krije zadovoljstvo što se klub i on kroz razne akije trude da pomognu onima kojima je to potrebno.

„Strah nije veliki kod mene i moje devojke, koja je ovde sa mnom u Beogradu. Više sam se brinem zbog porodice u Portugaliji. Ja sam u drugoj zemlji, nije isti jezik i nisam znao šta se tačno dešava. Mi smo preduzeli sve mere, dobro smo zaštićeni i nadam se da će ova pandemija uskoro proći. Klub je oprezan i gleda šta će se dešavati. Iskreno, jedva čekam da počnemo sa grupnim treninzima i sa utakmicama jer je to naš glavi pokretač uz fenomenalne navijače“, rekao je Tomane za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Portugalski napadač je opisao i kako izgleda jedan njegov dan u karantinu.

„Treniram kao i ostali saigrači prema planu koji nam svakog dana šalje stručni štab. Pokušavam da održim formu da budem spreman za nove izazove kada prvenstvo bude nastavljeno. Slobodno vreme provodim, naravno u kući, jer je to najbolja mera prevencije. Samo tako ćemo što pre prevazići sve ovo. Moramo biti odgovorni ljudi. Drago mi je što smo pomogli ljudima kojima je to najpotrebnije, a klub se trudi da kroz brojne akcije obezbedi i našim najstarijim navijačima neophodne sitnice“, kaže Tomane.

Strelac jednog od najlepših golova ove sezone u Superligi objasnio je i kako se oseća u crveno-belom taboru.

„Lep period je iza mene u Zvezdi. Ovde su me prihvatili na najbolji mogući način. Moram priznati da mi najviše nedostaje svlačionica i atmosfera u njoj. Funkcionišemo svi kao jedna porodica i to je ono što me još više čini srećnim u Zvezdi. Imamo 11 bodova prednosti u odnosu na rivala i verujem da ćemo uspešno završiti sezonu. Navijačima želim da poručim da su najbolji, i kada nije išlo i kada sam i lično bio u lošijoj formi oni su uvek bili tu za mene i za ekipu. Hvala im na tome“, jasan je Antonio Tomane.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar