Tijeri Anri
Foto: BPI/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Crvena zvezda", ove dve reči je gotovo bez greške izgovorio Tjeri Anri nakon meča crveno-belih i Mančester sitija. I mnogi su se zapitali kako mu ide tako dobro, a razlog leži u njegovom privatnom životu.

Tjeriju Anriju je supruga Andrea Rajačić, Srpkinja iz Sarajeva. Ova lepotica je ćerka čuvenog plastičnog hirurga Nebojše Rajačića koji je priznat u čitavom svetu i član je nekoliko cenjenih udruženja hirurga.

PROČITAJTE JOŠ

Tjeri i Andrea su dugo krili vezu, a onda je otkrili pre nešto više od 10 godina. Zbog te ljubavi se Anri razveo od britanske manekenke Kler Meri sa kojom je dobio ćerku Taru.

Andrea se oglasila jednom prilikom i pokazala da ne želi da se pojavljuje često u javnosti.

Foto: O’Malley / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Osoba sam koja jako drži do privatnosti i ne bih želela da izlazim s bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Tjerija i pod kakvim su pritiskom kao javne ličnosti. Oboje se slažemo u tome da ne iznosimo detalje o našoj vezi. Istina je da smo u vezi oko godinu dana i da smo se upoznali u Španiji. Nisam se nikada bavila manekenstvom iako se to vrti po medijima, nego sam u Americi završila menadžment. Više od toga, posebno sada, ne bih želela otkrivati. Možda promenim mišljenje nakon nekog vremena, ali za sada je tako“, rekla je Rajačić te 2012. godine.

Majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac ima internacionalnu karijeru – u Kuvajtu vodi Kliniku za lečenje opeklina i plastičnu hirurgiju. Andrea i sestra Jovana su se školovale u SAD, a Jovana je posle studija otišla u Barselonu.

Upravo je u Barseloni Andrea upoznala Anrija koji je tada nastupao za ovaj klub, a onda bila kod sestre u gostima.

BONUS VIDEO Nova zvezda Reala uzela Zidanov broj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar