Foto: Srđan Stevanovic/Starsport

Zvezdan Terzić prokomentarisao je poslednja transfer dešavanja u Crvenoj zvezdi.

„Crvena zvezda iz dana u dan dokazuje da raste kao klub, ne samo istorijskim plasmanom u osminu finala UEFA lige ili 35. mestom na evropskoj rang listi, već i priznanjima koje smo dobili kroz januarski prelazni rok“, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

PROČITAJTE JOŠ

Osvrnuo se na nove igrače.

„Milan ponovo kupuje na Marakani (Marko Lazetić, prim. aut), a mi kupujemo od Bajerna (Nemanja Motika), evropski klupski velikani ponovo uvažavaju Crvenu zvezdu, naši igrači odlaze u italijansku Seriju A i špansku Primeru. Igrači veruju današnjoj Crvenoj zvezdi, to dokazuje činjenica da igrač Valensije, najbolji strelac Norveške ili najbolji mladi igrač Bajerna žele u naš klub“, rekao je Terzić Tanjugu.

Najavio je investiranje.

„Nastavićemo da investiramo u naš tim, želimo da budemo sve jači i na zelenom terenu i na evropskom tržištu. Velika ulaganja u omladinsku školu su dugoročna i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogromnu korist u budućim vremenima, najbolji dokaz su plejada istinskih mladih asova koji su oduševili na zimskim pripremama sa našim prvim timom. Crvenoj zvezdi predstoji sjajna budućnost“, poručio je Terzić.

BONUS VIDEO Nova pesma navijača Zvezde tokom predstavljanja igrača 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare