Ne obazire se mnogo na loše komentare

Srpski fudbaler Dušan Tadić još uvek nije postigao gol od početka sezone, zbog čega se našao na meti pojedinih ljudi u Holandiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, Tadić ne mari mnogo zbog toga i veruje da će bolja forma uskoro doći.

„Kada ste najstariji u ekipi i kada ste kapiten, naravno da to nekima ne odgovara. Pogotovo kada ste stranac u nekoj zemlji… Pogotovo ako ne postignete gol ili ne namestite, i uvek ste vi na udaru. I to je normalno. Igrači sa najviše kvaliteta treba da preuzmu odgovornost i kada treba i kada ne treba. Potrebno je da znaš ko si i šta si, treba da ostaneš gladan i željan uspeha. To je najvažnije“, istakao je Tadić.

Pričao je kapiten „orlova“ i o predstojećim mečevima Srbije u Ligi nacija protiv Švedske i Norveške.

„Želimo da pobedimo na obe utakmice, septembar je dobar mesec za igranje jer smo tek na početku sezone. Srećni smo što smo ovde, radujemo se utakmicama, nebitno da li je Liga nacija ili Mundijal. Najvažnije je da pobeđujemo. Ovo je sjajna generacija, selektor je napravio sjajnu hemiju i to je najvažnije. Zbog toga i dolaze rezultati, samo treba da nastavimo tim ritmom“.

Tadić je uveren da Srbija pripada A diviziji Lige nacija.

„Naravno da je važno, sve je važno. Nije o glavu, ali pokušaćemo to da učinimo. Bilo bi lepo da pobedimo oba meča i da igramo sa najboljima. Pripadamo A diviziji, ali videćemo. Moramo da uživamo, igramo našu igru i rezultat će doći“.

Poznat je kao neko ko češće namešta nego što postiže golove, pa je zbog toga upitan i o saradnji sa Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Vlahovićem.

„Uvek sam u službi tima, da ih hranim loptama… Puno mi je srce kada daju golove. Svako će doći do izražaja kada pratimo instrukcije Mistera. Golovi će doći sami po sebi, samo da se opustimo“, podvukao je kapiten Srbije.

BONUS VIDEO Majstorija Dušana Tadića za vođstvo Ajaksa

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Komentari

Svi komentari (0)