Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde žreb za grupnu fazu Lige Evrope zakazan za petak od 13 časova dočekuju u drugom šeširu.

Šampion Srbije pobedom nad Araratom (2:1) obezbedio je četvrtu uzastopnu jesen u Evropi, a žreb u Nionu crveno-beli dočekuju u drugom šeširu.

PROČITAJTE JOŠ

Potencijalni rivali Crvene zvezde iz grupe najkvalitetnijih timova su: Arsenal, Totenhem, Roma, Napoli, Benfika, Bajer Leverkuzen, Viljareal, CSKA Moskva, Braga, Gent, PSV i Seltik.

Jedan o navedenih timova biće glavni konkurent Beograđanima na putu do evropskog proleća, a grupu će činiti još dva autsajdera iz trećeg, odnosno četvrtog šešira.

Klubovi u trećem šeširu su: Granada, AZ Alkmar, Milan, Fejenord, AEK, Makabi Tel Aviv, Rendžers, Molde, Hofenhajm, LASK, Hapoel Ber Ševa i Zorja, dok su u četvrtom šeširu Kluž, Lil, Nica, Rijeka, Dandalk, Slovan Liberec, Antverpen, Leh, Sivas, Volfsberger, Omonija, CSKA Sofija.

U drugom šeširu u kojem se nalaze i crveno-beli su još: Dinamo Zagreb, Sparta Prag, Slavija Prag, Ludogorec, Jang bojs, Rapid, Lester, Karabag, PAOK, Standard i Real Sosijedad.

Crvena zvezda bi tako mogla da udari na Arsenal, Totenhem, Romu iz prvog šešira, Milan iz trećeg šešira bio bi težak rival, dok bi iz četvrtog mogla da iz zapadne Nica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare