Foto: EPA-EFE/Maxim Shipenkov

Marko Nikolić doživeo je veliki udarac u Rusiji kao trener Lokomotive, u porazu od Zenita sa čak 6:1.

PROČITAJTE JOŠ

Surovo je Zenit potvrdio osvajanje titule u Rusiji, uz tri gola Azmuna i dva Dzjube, da bi na kraju Malkom u 67. minutu potvrdio efikasnu partiju tima iz Sankt Peterburga.

Počasni gol za Lokomotivu postigao je Kamano u 56. minutu, tada je smanjio na 5:1, a zbog ovakvog epiloga, opet se Spartak iz Moskve pita za 2. mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Prekinut je spektakularan niz od 13 uzastopnih pobeda (11 zvanični mečevi), koji je počeo 14. februara prijateljskom utakmicom protiv Rostova.

Ostala su dva kola do kraja za Lokomotivu, ali Marko Nikolić sada mora da se nada kiksu Spartaka, koji ima dva boda manje i meč manje.

Spartak u ponedeljak gostuje Arsenalu iz Tule, a Lokomotivu u pretposlednjem kolu čeka duel protiv Dinama na svom terenu.

„Imali smo veoma dugu pobedničku seriju od jedanaest uzastopnih trijumfa. Danas nema sreće. Napravili smo puno grešaka, puno gubitaka lopti u opasnim zonama blizu našeg gola. A Zenit je sve šanse iskoristio. Mnogo smo promašili, ne bih rekao da je rezultat bio odraz snaga na terenu. Ali šta sad, samo moraš zaboraviti. Na kraju sezone imamo još tri ‘finala’. Kao što sam rekao, imam punu podršku, dešavaju se ovakve utakmice. Moramo skupiti snage i pripremiti se za sledeći izazov, imamo dva kola i finale Kupa – pred nama su važne utakmice“, potvrdio je Nikolić da nema mnogo vremena za tugovanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar