Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Ono što se očekivalo i što je najavljivano još prošle nedelje, dobilo je i zvaničnu potvrdu - sudije Miloš Đorđić i Lazar Lukić, koji su grešili na poslednja dva meča Crvene zvezde u Superligi, "sklonjeni" su i neće biti na spisku internacionalaca.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, arbitar Đorđić nije isključio Ričmonda Boaćija posle neopreznog uklizavanja u telo golmana TSC Filipovića, već mu je dao samo žuti, dok je Lukić pre šest dana u dvoboju Zvezde i Čukaričkog progledao kroz prste Seku Sanogu, koji je išao đonom i tešk je povredio kapitena „brđana“ Marka Docića.

U sredu u kasnim večernjima časovima objavljen je spisak delegiranih sudija za 8. kolo Superlige, koje startuje u petak, a završasa se u ponedeljak.

Crno-beli na ispitu

Partizan večeras (19.00) nastavlja put ka Ligi Evrope, i to u Moldaviji, gde ga čeka okršaj s ekipom Sfintul George. Crno-beli su veliki favoriti, i ne bi smeli da dozvole bilo kakvo iznenađenje – dvojka je 1,20, a Sigurna pobeda (trijumf bez primljenog gola) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sfintul – Partizan.

Utakmicu Zlatibora i Partizana sudiće Zoran Široki, koji će pomoć imati od Olivera Petrovića i Ivice Stojanovića, četvrti arbitar biće Petar Piper.

On je bio glavni sudija proteklog vikenda na povratničkom debiju Aleksandra Stanojevića, kada su crno-beli lako izašli na kraj sa Radom u Humskoj (3:0).

Pravdu na utakmici Crvene zvezde i Voždovca koja je zakazana za subotu od 19 časova deliće mladi Andrija Stojanović (30), pomoćnici će mu biti Uroš Stojković, Milan Mihajlović i Milan Ilić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare