PSŽ Bajern Navas Paredes faul
Foto: Screenshot Streamable

Nakon utakmice Pari Sen Žermena i Bajerna (0:1) u četvrtfinalu Lige šampiona, jedan detalj se masovno delio društvenim mrežama.

Parižani su strepeli do poslednjeg trenutka za prolaz dalje, iako je Bajern igrao daleko od načina na koji je to činio prošle sezone kada je stigao do krova Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

„Sveci“ su ređali šanse, ali ih nisu koristili, pa će se dugo pričati o sekvenci kada je Nejmar u samo pet minuta pogodio prečku i dva puta stativu.

Kako je PSŽ propuštao prilike da dodatno uveća vođstvo, Bajern je do poslednje sekunde jurio taj jedan pogodak koji bi mu obezbedio mesto u polufinalu.

U 81. minutu su Bavarci dobili jedan slobodan udarac, a u petercu ispred gola Kejlora Navasa nalazilo se nekoliko igrača oba tima. U želji da uhvati loptu je Navas izleteo kao iz topa, ali je naleteo na saigrača Danijela Paredesa kog je jako gurnuo.

Paredes je odleteo na travu, a glavni sudija Danijele Orsato je mirne duše sudio faul! Mislio je da prekršaj napravio Tomas Miler, a usporeni snimak je pokazao da je Nemac bio samo statista, ne i akter čitave priče. Bio je leđima okrenut i nije video šta se sve desilo, a nakon toga je pokušao sve da objasni italjanskom aribtru, ali uzalud.

Propala je tako još jedna šansa da Bajern preokrene rezultat.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar