Foto:EPA-EFE/MAX SLOVENCIK

Strahinja Pavlović, srpski reprezentativac i štoper, pojačao je ovog leta Milan, javlja Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski insajder.

Dugo je trajala saga oko transfera Pavlovića iz Salcburga u Milan, ali Romano piše da je sada sve gotovo, a Srbina su već predstavile i neke stranice Milana po društvenim mrežama.

Kako piše Romano, transfer će biti vredan preko 18 miliona evra, a svi detalji će biti poznati uskoro, te i zvanično objavljeni.

Pavlović je već pre nekoliko dana istakao želju da pojača Milan, ali su pregovori klubova potrajali i izgleda da su na kraju bili uspešni.

Srpski defanzivac će potpisati dugogodišnji ugovor sa Milanom, koji će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, pošto je završio kao drugi u Seriji A.

PROČITAJTE JOŠ:

Strahinja Pavlović je verovatno najbolji srpski defanzivac u ovom trenutku, a kad god igra za nacionalni tim pokaže se u veoma dobrom svetlu. I na nedavno završenom Evropskom prvenstvu bio je jedan od najboljih naših igrača.

Pavlović je u karijeri nastupao za Partizan, Monako, Serkl Briž, Bazel i Salcburg, za koji je nastupao 50 puta u prvenstvu Austrije i za to vreme dao četiri gola uz isto toliko asistencija.

U dresu Salcburga odigrao je i šest mečeva u Kupu, te još 13 u Evropi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare