Strahinja Eraković s kapitenskom trakom na ruci, Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda igra za još jednu titulu, očekuje se puna Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18 časova i 30 minuta dočekati Voždovac u poslednjem kolu Superlige Srbije, a bod je dovoljan crveno-beli osvoje petu uzastopnu i ukupno 33. titulu prvaka države.

PROČITAJTE JOŠ:

Neko ko je ove sezone doživeo tranziciju iz talentovanog u kvalitetnog fudbalera je mladi Strahinja Eraković.

„Svi jedva čekamo subotu. Zaista u svlačionici vlada odlična atmosfera pred utakmicu koja bi mogla da nam donese titulu šampiona, koju smo u potpunosti zaslužili. Nestrpljivi smo, ali to je glad za uspehom koju pokazujemo čitave sezone i zbog koje smo uspeli da od minus pet, dođemo na plus dva. Svesni smo da nam je bod dovoljan, ali nadamo se da će Marakana biti puna, što će nam dati dodatnu obavezu da se pokažemo u najboljem svetlu i na najbolji mogući način završimo sezonu u Superligi“, rekao je Eraković.

Očekuje Zvezdino dete pune tribine u subotu, a ulaz na stadion biće besplatan.

„Prošle godine zbog situacije sa koronavirusom, primali smo medalje i pehar pred praznim tribinama, sada se nadam da će one biti ispunjene. Besplatan je ulaz, subota popodne i siguran sam da će zvezdaši prepoznati momenat i ispuniti tribine našeg stadiona. Biće to prava zvezdaška subota i nadam se da ćemo se svi posle utakmice zajedno radovati, svesni da smo prošli mnogo toga, da bi stigli do titule“, podvukao je štoper rođen 2001. godine.

BONUS VIDEO Pas uleće na teren, a lopta u dnevnu sobu: Ovo nemaju ni Zvezda, ni Partizan

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar