Vladimir Stojković o odlasku Asana iz Partizana
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Takuma Asano je odlaskom iz Partizana razočarao saigrače, a posle Lazara Markovića oglasio se i kapiten Vladimir Stojković.

„Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i nakon prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje – Asano nas je razočarao i izdao kompletan tim Partizana“, poručio je iskusni golman.

PROČITAJTE JOŠ

Asano je na Uskrs raskinuo ugovor s crno-belima, zbog dugovanja, a Partizan je najavio tužbu.

I Lazar Marković je bio ljut zbog takvog poteza doskorašnjeg saigrača.

„Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se, ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas! Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono što znam i što ima direktne posledice po nas kao tim“, naglasio je Stojković.

Još jednom je kapiten Partizana želeo da istakne koliko su svi u klubu razočarani potezom japanskog krilnog napadača.

„Ljudski i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana. Ostao je gorak ukus“, zaključio je Stojković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare