Lazar Marković ljut, „udario“ na Asana: To nam je hvala?!

Fudbal 02. maj. 202115:33 > 03. maj. 2021 14:0713 komentara
Podeli:
Lazar Marković oštro o odlasku Asana iz Partizana
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Odlazak Takume Asana iz Partizana razočarao je sve u klubu, pa je Lazar Marković rekao, između ostalog, kako ih je ostavio na cedilu.

„Iskreno, toliko sam razočaran, na današnji Sveti dan, nemam reči. Ovo govorim u svoje ime i, nadam se, svih saigrača. Praznici su, imamo slobodne dane, nisam stigao ni sa kim da razgovaram, ali već sutra (ponedeljak, prim.aut) imamo trening kada nas, kao tim, čeka ova tema“, rekao je Lazar Marković.

Asano je jednostrano raskinuo ugovor s crno-belima, zbog dugovanja, a ubrzo je stigao i odgovor iz Humske.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan se obratio oštrim tonom i najavio tužbu.

„Ovde se ne radi o novcu i platama, već o odnosu prema klubu i nama unutar njega. Da neko pogrešno ne razume, svi rade za novac i treba da budu plaćeni, ali postoji način na koji se nešto radi i u koje vreme. Ovo govorim kao neko ko je ponikao u Partizanu i sa mojim saigračima se mesecima i godinama borim za sveti grb! Svaki stranac koji je došao u Partizan je uvek bio više poštovan i ispoštovan od strane svih nas. Trudili smo se da se osećaju kao kod kuće i da im našim igrama pomognemo da i oni budu najbolji. To je i slučaj sa Asanom“.

Marković je bio prilično ljut na doskorašnjeg saigrača.

„Odigrao je sezonu života i postigao dvadeset golova zbog tima, ne jer je bio sam na terenu. I to nam je hvala?! Da ostavi čitav tim na cedilu, trenera, saigrače i klub, tri nedelje pred kraj sezone i utakmicu finala Kupa? Da isključi sve telefone, ode za Japan i ni sa kim se ne pozdravi? To isto veče smo se vraćali svi autobusom sa gostovanja, nasmejani i srećni, ne sluteći šta sprema. Ovo je nečuveno“, revoltirano priča krilni napadač.

Imao je i jasnu poruku za Asana.

„Što se tiče nas kao tima, ko ne želi da bude u Partizanu, nema mu ni mesta. Mi ćemo se konsolidovati i nastaviti našu borbu, još jači“, zaključio je Lazar Marković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar