Foto: Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

Fudbaleri Crne Gore napravili su veliki podvig protiv Holandije, kojoj su posle 0:2 uzeli bod, remiziravši sa 2:2, iako su bili ozbiljno desetkovani.

PROČITAJTE JOŠ

Crna Gora je od 54. minuta gubila sa 2:0, a u 86. minutu je Vujnović postigao pogodak vredan remija na stadionu Pod Goricom.

Zakomplikovali su Crnogorci Holanđanima put do Svetskog prvenstva jer sada odlučuje poslednje kolo, u kom Holandija igra protiv Norveške, a Crna Gora čeka Turke.

Lale imaju samo dva boda više od Turaka i Norvežana, matematički mogu i da ostanu bez baraža, iako im bod „igra“ za sigurno prvo mesto.

Ipak, ono što je zanimljivije u celoj priči je podvig iako je Crna Gora bila „osakaćena“ neigranjem važnih fudbalera.

Nije bilo Jovetića, Marušića, Kosovića, Nikole Vukčevića, Šćekića, Mugoše, Vešovića, a crnogorski mediji pisali su kako je koronavirus desetkovao ekipu posle provoda u Podgorici.

Pvportal.me pisao je da su igrači pokazali neodgovornost jer su bili u provodu u jednom podgoričkom klubu, pa je moguće da su tu i „pokupili“ virus.

„Kako nam je preneo naš izvor iz podgoričkog noćnog Urban koji je bio u tom lokalu, prilikom gostovanja Aleksandre Prijović i Baneta Mojićevića u ponedeljak 8. novembra, bila je prisutna veća grupa reprezentativaca Crne Gore, koji su proslavljali nedavni 32. rođendan Jovetića. Po svemu sudeći o svemu je bio upoznat i stručni štab reprezentacije, jer su fudbaleri ostali do duboko u u noć. Na žalost, kasnije se ispostavilo da je među gostima bilo inficiranih, sa kojima su naši fudbalski asovi došli u kontakt“, piše ovaj portal, navodeći da je FSCG pokušao da zataška ovaj slučaj.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Izjava Predraga Rajkovića pred meč sa Portugalom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare