Foto: Peđa Milosavljević/DeFodi Images

Želi da se u Beogradu pokaže u najboljem svetlu

Stevan Jovetić, reprezentativac Crne Gore, pričao je na konferenciji za medije o meču protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Srbija ima 10 bodova, dok je Crna Gora trenutno na osam, ali ima utakmicu manje, pa je jasno da meč u Beogradu (utorak, 20.45) odlučuje ko će na Evro naredne godine.

„Uvek kad igraš za reprezentaciju postoji pozitivna trema i naboj. Ali kad izađeš na teren to prestaje, sledi fokus na meč“, počeo je Jovetić.

PROČITAJTE JOŠ:

Spreman je da zablista u napadu.

„Naravno da jesam spreman, za reprezentaciju uvek. Tu nema govora“.

Ekipe se odlično poznaju.

„Poznajem dosta igrača Srbije. Pratim njihove igre. Individualni kvalitet kod njih je najizraženiji. Mi smo u dobrom naletu, zadnjih nekoliko utakmica smo imali dobre rezultate, spremni smo. Ići ćemo na pobedu“.

Jovetić je poslednji put bio strelac 27. septembra u dresu Olimpijakosa.

„Osećam se dobro poslednjih nekoliko utakmica. Zadovoljan sam“.

Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Sanja o plasmanu na Evro.

„Bio bi najveći uspeh u mojoj karijeri, ako bih odveo reprezentaciju na Evropsko prvenstvo. Emocije su tu, ali to je normalno. Bitno je da ostanemo mirni i na terenu pokažemo šta možemo“.

Dobro je analiziran tim Srbije.

„Gledali smo meč Mađarske i Srbije, ali to ćemo zadržati za sebe. Mađarska bila u prvom bolja, Srbija u drugom. Moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu“.

Jovetić je nastupao za Partizan u periodu od 2006. do 2008. godine.

„Lep je osećaj biti ponovo u Beogradu. Proveo sam lepe godine ovde, prelepe uspomene. Za Marakanu me vežu lepe uspomene“.

Srbija važi za favorita, ali Crnogorci znaju zbog čega su došli u Beograd.

„Srbija ima dobru ekipu, odlične pojedince u vrhunskim klubovima. Poštujemo ih. Trudićemo se da odradimo što je najbolje do nas“, zaključio je Jovetić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar