Srđan Bajčetić; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Talentovani srpski dečak, Stefan Bajčetić, već u 16. godini zaludeo je brojne evropske velikane, poslednji u redu za potpis je Liverpul.

PROČITAJTE JOŠ

Španski i engleski mediji prenose da su Redsi sada u prednosti da dovedu sina nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, Srđana Bajčetića.

Objavili su Španci bombastičnu vest da su predstavnici Liverpula bili u Vigu i pregovarali sa Seltom, u kojoj tinejdžer trennutno igra.

Navedeno je da je Bajčetić imao načelan dogovor sa Mančester junajtedom, koji bi po svemu sudeći mogao da ostane bez zaloga za budućnost.

Bajčetić igra na poziciji štopera, a već je privukao i pažnju Lajpciga, koji je poznat po radu sa mladim i talentovanim igračima.

Ipak, zov velikana biće prejak, a Liverpulu se žuri jer engleski klubovi posle 1. januara neći moći da potpisuju ugovore sa maloletnim igračima iz inostranstva zbog izlaska iz Evropske unije.

Za sada nema reči o obeštećenju, samo je navedeno da ono neće biti visoko. Englezi pišu i da je Bajčetić skautiran kao talenat koji može da pokrije pozociju levog beka, ali da zaigra čak i na sredini terena.

Fudbalski geni su još jednom jaki – podsećanja radi, Bajčetić je igrao za Vojvodinu, Seltu, Crvenu zvezdu, Bragu, Dalijan i Hunan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar