Pesma Zdravka Čolića "Noć mi te duguje" preko noći je postala dodatno popularna, jer je dobila svoju sportsku verziju, a glavni krivac je naš glumac Stefan Milivojević.

Kako preko noći uraditi nešto zanimljivo i iskoristiti pet minuta slave, najbolje pokazuje primer studenta Fakulteta dramskih i filmskih umetnosti.

„Nisam baš očekivao da ću ovakve reakcije da izazovem, stvarno… Radio sam to još dok sam bio srednjoj školi, imam i neke druge pesme u rezervi. Volim fudbal i sport, pa mi je to bilo zanimljivo. Ranije sam pevao samo drugarima da ih zasmejavam, svi znaju napamet pesme“, kaže za Nova.rs Stefan.

PROČITAJTE JOŠ

Almami Moreira, Oleger, Karembe, Tomane, Del Pjero, Ševčenko… Pa onda Nejmar, Vidić, Mbape, Kolarov – svi u istom timu na melodiju pesme „Noć mi te duguje“. Pitamo talentovanog 25-godišnjaka kako i odakle ideja koja je oduševila sve u Srbiji.

„Nije mi teško, jer godinama radim to i već sam se uštimao. Obožavam fudbal i stalno ga pratim, znam dosta igrača i podataka, i onda mi nije teško. Volim muziku i da pevam, pa sam spojio dve ljubavi“.

Stefan nije bio sam u sportskoj izvedbi čuvene Čoline pesme, već je imao pomoć za klavirom.

„Pre korone sam sa drugaricom Milanom Matejić, koja je rediteljka, dogovorio da skine akorde i da to napravimo. Malo smo sve na brzinu uradili pre karantina i onda sam sada samo umontirao sa titlom. U mojim obradama je svaka reč samo fudbaler, jedino imam negde veznih ‘i'“, otkriva Milojević koji posebno voli dva kluba, a najavljuje i nastavak muzičke „karijere“.

„Omiljeni strani klub, malo ispod Zvezde koju najviše volim, mi je Arsenal i baš sam ‘zatrovan’. Pratim ga još od ‘Nepobedivih’, od brata sam nasledio tu ljubav i sada je malo tuga poslednjih 15 godina. Što se tiče pesme, biće verovatno i neki nastavak. Ne znam da li će biti narodnjak, da se malo iskarikira za još smeha, ili ću ipak nešto drugo“.

Stefan je inače glumac u KPGT, a igra i u brojnim samostalnim produkcijama.

„Počeli smo pre korone da spremamo ‘Sumnjivo lice’ u Obrenovačkom pozorištu, spremili smo skoro celu predstavu ali smo onda stali“, završio je Milivojević za Nova.rs, a mi jedva čekamo nastavak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram