Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, rekao je da je njegova ekipa odigrala koliko je mogla.

„Čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu, mislim da je sve bilo korektno. Nemam sta da zamerim momcima uz sve probleme, mogli su da pobede i jedni i drugi. Nije bilo mnogo šansi, umorni smo bili. Ovog puta je to otišlo na njihovu stranu“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ...

Upitan da otkrije kako je zadovoljan igrom, istakao je da je njegova ekipa odigrala kako je mogla:

„Poslednja utakmica, odigrali smo koliko utakmica ove sezone… Maj je, svi su već završili prvenstva. Momci su dali svoj maksimum, i mi oni, bila je to egal utakmica. Niko nije rizikovao, mislim da je sve bilo egal.“

Šansu je Bibras Natho dobio u drugom delu, a Stanojević se posebno osvrnuo na to:

„Danas smo igrali bez stranca, Natho je ušao u drugom poluvremenu. Pretpostavili smo da će biti produžetaka“, rekao je trener tima iz Humske.

Posebno se osvrnuo na incident sa Stojkovićem:

„Ne znam kakva su pravila… Ne bih sada da pravimo nesto od toga. Toliko loših stvari se dešavalo, bilo je nesportskih stvari. Ispoštovali smo protivnika, bili smo tu kada su podigli trofej kao što to radi veliki klub kao što je Partizan. Nije nam lako boriti se sa svim i svačim, moji igrači su se poneli sportski. Sudio je da ne kažem najbolji, ali svakako naš najbolji sudija“, zaključio je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar