Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana dočekuju u nedelju od 15.45 ekipu Novog Pazara, u utakmici 19.kolu Super lige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

U najavi utakmice bilo je reči i o smrti Momčila Vukotića, legende Partizana

Stanojević je rekao i da je svima u klubu veoma teško zbog smrti Moce Vukotića.

„Mi kao deca smo učeni da je Moca Vukotić najveći igrač u istoriji Partizana, da je jedini igrač tog kvaliteta koji nije želeo da ostane u inostranstvu, već se vratio u Partizan. Za nas mlađe bio je sinonim za Partizan i mnogo nam je teško zbog njegove smrti. Slažem se sa predlogom Saše Ilića da stadion Partizana ponese ime Momčila Moce Vukotića“.

Crno-beli su prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 50 bodova, odnosno imaju tri više od Crvene zvezde, dok je Novi Pazar pretposlednji sa 15 osvojenih bodova.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je Novi Pazar neporažen na poslednjih osam utakmica i da će njegova ekipa oprezno ući u predstojeći meč Super lige Srbije.

„Igramo utakmicu, koja kao i svaka druga, znači ostanak u trci za titulu. Igramo protiv Pazara koji osam utakmica nije izgubio. I da je izgubio svih osam, isto bismo bili oprezni. Spremni smo za sutrašnju utakmicu“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

On je naglasio da je mnogo lakše igrati pred svojim navijačima.

„Naravno da je lakše igrati u Beogradu, nego u Pazaru. Oni su sa novim trenerom vezali osam utakmica bez poraza. Od tih osam su dosta igrali kod kuće, tako da nam je sigurno lakše da igramo na našem stadionu. Ali generalno, izuzetno su agresivni i borbeni. Videćemo na koji način ćemo probiti njihov blok“, rekao je Stanojević.

Stanojević će u finišu polusezone imati više igrača na raspolaganju, pošto su se vratili oni koji su bili van terena.

„Vujačić se vratio, Holender, Terzić. Oni su imali neki ritam treninga, radili na kondiciji. Nisu to duge pauze. Računam na sve, biće svi u ovoj utakmici s Pazarom, nadam se i na dalje. Kraj je polusezone, dosta utakmica je odigrano. Rotacijama smo zadžrali svežinu, neke igrače smo sačuvali. Svi dobro izgledaju na treningu. Nadam se da će u ovom foto-finišu sve biti kako treba, rekao je Stanojević.

BONUS VIDEO Vuletić: Zvezdaši sede u Skupštini Partizana, i rođaci i kumovi Vazure i Vučelića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar