Ruski teniser Danil Medvedev nije bio raspoložen za provokacije španske publike u Madridu, tokom polufinala Dejvis kupa.

Rusija se plasirala u finale pobedama Andreja Rubljova nad Dominikom Kepferom i Medvedeva nad Jan-Lenardom Štrufom, za manje od dva sata tenisa u oba meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Čim je osvojio poslednji poen protiv Štrufa, Medvedev je obema rukama ućutkivao Špance, koji su mu zviždali zbog toga što je Rusija eliminisala Španiju u Dejvis kupu, još u grupi.

Medvevdev je potom prstom pokazivao ka terenu, a onda je nogom zgazio nekoliko puta kao da je poručio Špancima „mi ostajemo ovde“.

I zaista ostaju, pošto će u finalu Dejvis kupa Rusija igrati protiv Hrvatske za trofej čuvene „salatare“.

„Srećan sam zbog tima što smo u finalu. Neverovatne dve nedelje do sada, najlepši momenat je što smo pobedili Španiju u Madridu. Svi smo bili srećni u svlačionici, pobedili smo domaćina i jednog od favorita i srećni smo zbog toga“, rekao je Medvedev.

Koliko madridska publika ume da bude neprijatna, svojevremeno je na svojoj koži osetio i Novak Đoković, koji jedno vreme nije hteo da igra masters u ovom gradu zbog navijača.

Medvedev se potom osvrnuo na meč sa Hrvatskom, koja je u polufinalu Dejvis kupa u petak eliminisala Srbiju, a onda je još jednom isprovocirao publiku.

„Neće biti lako, definitivno imaju najbolji dubl na svetu, moramo da pobedimo u singlovima, ali verujemo i u dubl. Svakako će biti vrlo zabavno. Sve ovo počelo je 2019. ali ljudi još ne shvataju kako da me nateraju da izgubim. Treba da me podrže, ok je, ljudi, nastavite, a ja ću nastaviti da pobeđujem“, naglasio je Medvedev.

BONUS VIDEO: Medvedev pobesneo zbog Novakovog navijača

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar