Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegova ekipa izuzetno poštuje Čukarički, ali da ide na novu pobedu, uz ocenu da će utakmica na Banovom brdu biti "dobra", a objasnio je i zašto će navijati za Mađarsku na predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ

„Igramo protiv trećeplasirane ekipe, ali želimo da nastavimo niz. Izuzetno poštujemo Čukarički, visoko su kotirani duže vreme, na trećem ili četvrtom mestu. Sećamo se prethodne utakmice na našem stadionu, kada smo u poslednjem minutu dobili utakmicu. Od tada smo podigli formu, biće dobra utakmica na Banovom brdu“, rekao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana će u nedelju gostovati od 16.40 na Banovom brdu ekipi Čukaričkog u utakmici 36. kola Superlige Srbije.

„Oni su tim sačinjen od iskusnih, ali i mladih igrača. Zaista su za poštovanje, imaju dosta dobrih igrača“, rekao je Stanojević.

Novinare je zanimalo šta Stanojević ima da kaže na to što je klub otpkupio ugovor Filipa Holendera.

„Nemamo priliku da iz naše lige neko igra Evropsko prvenstvo, zadovoljan sam što će nas on predstavljati… Baš iz tog razloga ću navijati za Mađarsku. Zadovoljan sam što ga je Partizan otkupio, dobro se pokazao pogotovo što ne igra na svojoj primarnoj poziciji, on nije centralni prvi špic, on je drugi špic, bočni igrač. Postigao je mnogo golova i imao je veliki uticaj na igru. Prezadovoljan sam njime“, kazao je trener crno-belih.

Stanojević je dodao da su Sejduba Suma i Lazar Marković počeli da treniraju i da će biti spremni za finale Kupa, 25. maja protiv Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar