Aleksandar Stanojević, Foto: Printscreen Youtube

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nada se da će navijači moći da podrže taj klub protiv Napretka, uprkos najavljenoj zabrani.

Partizan protiv Napretka igra u nedelju od 16 časova na stadionu u Kruševcu i dočekuje taj susret kao lider šampionata.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svima je jasno šta nam znači svaka utakmica u prvenstvu. Tako da i ovu s Napretkom, pred pauzu, dočekujemo u dobrom raspoloženju i želimo da uradimo ono što je najbolje za nas. Napredak igra u dobroj formi ove sezoni, pogotovo kod kuće, uglavnom imaju sve pobede osim jedne utakmice s Čukaričkim, tako da maksimalno koncentrisani i spremni idemo na tu utakmicu“, počeo je Stanojević svoje izlaganje na konferenciji pred meč.

Stanojevićev tim ima 28 bodova ispred Crvene zvezde koja ima 23, ali i meč manje od crno-belih. Trener tima iz Humske je otkrio i kakvo je zdravstveno stanje igrača.

„Kadrovska situacija je dobra. Osim Saničanina koji je bolestan od korone, svi igrači su zdravi. Imamo danas trening i videćemo koji će igrači igrati sutra“, dodao je Stanojević.

Sva je prilika da neće imati poteškoća da motiviše igrače, baš zbog plasmana na tabeli.

„Mislim da sama činjenica da smo na prvom mestu i da treba da ostanemo tu, ne daje nam mogućnost da neko bude nemotivisan. Mislim da bi to bilo neozbiljno s naše strane. Rotiraćemo neke igrače, da bi svi dali maksimum u svakom trenutku. Kruševac je fudbalski grad, lep je ambijent, nadam se da će biti dobar teren i ne vidim razlog da bude drugačije“, ocenio je Stanojević i naveo da bi voleo da bude što više publike na tribinama.

Međutim, novinari su ga podsetili na izjavu portparola Napretka gde se navodi da ni navijačima, ni simpatizerima Partizana neće biti dozvoljen pristup tribinama stadiona u Kruševcu. To je Stanojevića ostavilo zatečenim.

„Eto nisam znao za to. Ne znam kako, mislim da smo tri utakmice odradili koliko ja… Proverićemo, ne znamo za to, mislim da smo tri utakmice (odradili), ne znam gde smo gostovali, Kragujevac, Lučani, ne mogu više ni da se setim, da i Kolubara. Ne možemo baš 33 utakmice da budemo kažnjeni, nismo neku strašnu stvar uradili, tako da očekujem naše navijače. Proverićemo, raspitaćemo se. Navijači nam mnogo znače, nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal. Ok, desilo se nešto u Novom Pazaru, mislim da je svako kažnjen adekvatno, ne ulazimo na koji način i ne treba više da pričamo o tome“, priča Stanojević.

On je prokomentarisao i pobednički mentalitet svog tima kao nešto čime je posebno zadovoljan u dosadašnjem toku sezone, ali zaključuje da će svejedno Partizan biti oprezan pred svaki meč.

BONUS VIDEO: Hapšenje navijača u Južnom bulevaru pred derbi Partizana i Zvezde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar