Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da očekuje težak meč u Novom Sadu protiv Vojvodine, ali i dobar rezultat svoje ekipe.

PROČITAJTE JOŠ

„Čeka nas izuzetno težak i zahtevan meč. Vojvodina je kvalitetna ekipa, koja u svojim redovima ima ozbiljne igrače… Igraju dobro kod kuće i otprilike znamo šta nas tamo očekuje“, rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju u nedelju ekipi Vojvodine, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Radnički u ovaj duel ulazi kao osmoplasirani na tabeli sa 13 bodova na svom kontu, dok je Vojvodina šesta sa dva boda više, ali i utakmicom manje u odnosu na Nišlije.

„Zbog zgusnutog rasporeda smo imali malo vremena za pripremu Vojvodine, ali smo uradili kvalitetnu analizu i smatram da imamo šansu da im se suprotstavimo na pravi način“, rekao je Batak.

#related-news_0

„Radnički je ozbiljan klub, mi želimo što pre u vrh tabele i zbog toga nam je cilj pobeda u Novom Sadu. Neće biti lako, ali daćemo sve od sebe da to učinimo“, istakao je trener Radničkog.

Batak za meč ne može da računa na Nikolu Aksentijevića koji je pozitivan na koron virus, kao ni na Vanju Ilića koji je protiv Metalca dobio crveni karton.

„Mićibući je i dalje ugruvan zbog onog udarca u stativu u Lazarevcu i u konsultaciji sa našim lekarima ću doneti odluku da li ću i koliko računati na njega. Pejović se vraća nakon odrađene suspenzije, ostali su spremni“, rekao je Batak.

„Ove novajlije još nisu na potrebnom fizičkom nivou za svih 90 minuta, ali mi imamo širinu u igračkom kadru i možemo da nadomestimo svačiji izostanak“, dodao je on.

Utakmica između Vojvodine i Radničkog iz Niša igra se sutra od 20.00 na „Karađorđu“.

Superliga Srbije, 12. kolo

Petak

Radnički – Kolubara 0:2 (0:0)

(Đuranović 49, Mladenović 90)

Subota

TSC – Čukarički 16.00

Radnik – Proleter 18.00

Spartak – Voždovac 18.00

Nedelja

Napredak – Partizan 16.00

Mladost – Novi Pazar 18.00

Crvena zvezda – Metalac 20.00

Vojvodina – Radnički Niš 20.00

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Sahrana Dušana Ivkovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar