Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegovi fudbaleri treba da budu veoma oprezni protiv Voždovca i najavio je da će izvesti najjači mogući sastav.

„Raspored je gust, ima mnogo ekipa i utakmica. Znamo šta znači Kup, to je eliminaciona utakmica, tako da smo veoma oprezni i obazrivi. Ne kalkulišemo, izaći ćemo sa najjačem mogućem sastavu“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan će u četvrtak od 17.05 igrati protiv Voždovca u četvrtfinalu Kupa Srbije u fudbalu.

„Oni nemaju šta da izgube, a mi možemo mnogo da izgubimo. Imali smo tešku utakmicu u prvom delu sezone. Imaju određenih kadrovskih problema, ne znam u kom će sastavu izaći. Ali, izaći će rasterećeno, za razliku od nas koji smo maksimalno oprezni i motivisani“, kazao je Stanojević.

Upitan je da li može da obeća šestu vezanu pobedu bez primljenog gola, na šta je odgovorio da ne zna na koliko uzastopnih mečeva njegov tim nije primio gol.

„Na nekim utakmicama smo mogli i da primimo gol. Ne razmišljamo tako, u statistiku ne verujem, ne gledam te podatke“, istakao je trener crno-belih.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Novinare je zanimalo da li bi više voleo Crvenu zvezdu u polufinalu ili finalu Kupa Srbije.

„Možda oni ispadnu do tada, ili mi. Kup je specifično takmičenje, igra se jedna utakmica, možete da budete bolji, a protivnik jednom da šutne na gol i pobedi… Pa penali…“, odgovorio je Stanojević.

Govoreći o novom funkcioneru kluba Ivici Kralju, Stanojević je rekao da je on „dete i iznad svega legenda Partizana“ i da je srećan zbog toga što su legende u klubu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar