Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da želi da njegovi fudbaleri budu maksimalno ozbiljni protiv Bačke, u poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu.

PROČITAJTE JOŠ

„Želimo da nastavimo u ritmu pred pauzu. Veliki nam je fokus na ovome jer vidim da su igrači već na pauzi. Potrebna je maksimalna ozbiljnost. Maksimalan respekt, znamo šta moramo da uradimo“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan će sutra od 15.00 gostovati Bačkoj u 28. kolu Super lige Srbije.

Stanojević je najavio najjači mogući sastav, upitan za bonus igrače.

„Mladi igrači igraju samo kad zaslužuju. Da li će biti pet ili dva, zavisi… Ulazimo sa najjačim mogućim sastavom, nema kalkulacija“, kazao je Stanojević.

Dodao je da reprezentativna pauza remeti stvari u Partizanu.

„Sigurno da remeti, 11 ili 12 neće biti tu. S druge strane, zadovoljstvo nam je zbog toga što imamo mnogo reprezentativaca. Srećni smo i zadovoljni zbog toga“, naveo je Stanojević.

On je nedavno kaznio četvoricu mladih igrača.

„To su tekuće, normalne stvari. Način funkcinisanja je definisan. To je sistem vrednosti koji moramo da poštujemo i svi znamo šta on znači. Nema tu senzacije, to je normalno“, rekao je trener Partizana.

Stanojević je izrazio želju da se otkupi Filip Holender na kraju sezone i da se dovede još jedan napadač.

„Želja nam je da otkupimo Holendera, to sam jasno stavio do znanja. Što se tiče novih, znamo tačno koga želimo. Imaćemo razgovore sa skautskom službom za još igrača koji su nam zanimljivi“, rekao je Stanojević.

Govoreći o reprezentaciji Srbije i novom selektoru Draganu Stojkoviću, Stanojević je rekao da ima velika očekivanja i da jedva čeka kvalifikacione utakmice i da vidi sastav i formaciju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar