Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbaleri Partizana doživeli su šokantan poraz od člana beogradske zone Prve iskre iz Bariča rezultatom 1:0 u prijateljskoj utakmici u kojoj je trener "crno-belih" Aleksandar Stanojević ukazao priliku rezervistima.

Umesto prilike da se nametnu treneru, dozvolili su sebi da se praktično obrukaju u meču protiv niželigaša ne uspevši da postignu čak ni gol ekipi koju predvodi bivši fudbaler Partizana Srđa Knežević.

Poraz i loša igra su razljutili šefa struke crno-belih koji je besan izdanjem, suspendovao četvoricu igrača koji su izašli na teren protiv Prve Iskre.

Aleksandra Stanojevića posebno su razbesneli Nikola Čolić, Denis Stojković, Nikola Terzić i Nikola Štulić, koji u narednih nekoliko dana neće trenirati sa prvim timom.

Od četvrtka će raditi odvojeno od tima

Partizan je igrao u sastavu: Popović – Lutovac, Banjak (od 45. Purić), Ostojić, Brežančić – Smiljanić, Zdjelar (od 45. Ilić) – Terzić, Pavlović, Čolić (od 45. D. Stojković) – Štulić.

Za Prvu iskru su nastupili: Jevtić, Kojić, Vladisavljević, Đušić, Ilijazi, Garić, Krneta, Stajić, Petković, Rajić, Jerković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar