Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je ekipa tužna i razočarana što nije uspela da osvoji šampionsku titulu.

Partizan je za dva boda ostao „kratak“ u odnosu na Crvenu zvezdu, koja je pobedom nad Voždovcem 3:1, peti put uzastopno postala prvak.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-belima nije pomogao ni trijumf u 37. kolu Superlige, protiv Radničkog iz Niša od 2:0 na stadionu u Humskoj, a ni 98 bodova osvojenih na kraju.

„Mnogo utakmica, mnogo pobeda. Mislim da smo bili dobri ove sezone, neću da ponavljam ono što sam pričao. Svaka čast momcima pored svih stvari koje su izdržali, nisu izgubili motivaciju, ni veru. Osvojili smo mnogo bodova, imali dobre momente, ali nažalost nismo osvojili titulu“, rekao je Stanojević za televiziju Arena sport.

Uteha za Partizan može da bude finale Kupa, u kom se sastaje baš sa večitim rivalom iz Ljutice Bogdana.

„Kup je druga priča. Žao nam je zbog prvenstva, 37 utakmica je previše utakmica, tužni smo i razočarani. Danas je bilo malo tenzično, trebalo je i njima i nama, ali na kraju je sve ispalo korektno“, naveo je Stanojević.

Radnički je sezonu završio na četvrtom mestu na tabeli sa 51 bodom i igraće kvalifikacije za Ligu konferencija.

Radoslav Batak, trener Radničkog, zadovoljan je zbog te činjenice.

„Jako teška utakmica, imali smo prvi šansu, da je Aksentijević bolje primio loptu na kraju… Sviran je taj penal, bio je pritisak važnosti utakmice, crveni karton. Želeli smo da napravimo dobru utakmicu. Vojvodina nam je učinila uslugu, takmičili su se do kraja i svaka im čast na tome. Mi smo posle napornog rada uspeli, u septembru smo bili 12. i izborili smo Evropu kao četvrti“, rekao je Batak.

BONUS VIDEO: Rezervista vraća nadu igračima i navijačima Sitija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare