Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan posle nove, sedme pobede, njegovih izabranika u isto toliko odigranih kola Superlige. Pao je Čukarički rezultatom 3:1 (1:0).

Bez prvih zvezda Aleksandra Kataija i El Fardua Bena, crveno-beli su rutinski upisali novu „trojku“, podarivši treneru najlepši poklon za 42. rođendan.

PROČITAJTE JOŠ

„Tri boda su bila cilj ovog gostovanja kao što sam unapred rekao. Radili smo puno, imali smo svoje ciljeve i najvažnije je da samo došli do nove pobede. Čestitam mojim momcima. Nekada je cilj samo pobediti, znamo šta nas očekuje u sredu, utakmica sezone. Misli su nam okrenute ka Omoniji“, počeo je izlaganje Stanković.

Na pitanje kako je zadovoljan igrom, s obzirom na to da su falili ključni fudbaleri, koji su na poštedi zbog lakših povreda, Stanković je odgovorio:

„Zadovoljan sam, dosta dobro. Mislim da će dosta drugačija biti postava u sredu. Kanga i Velja Nikolić su odigrali jednu dobru utakmicu po mom ukusu, s puno personalitija i odgovornosti. Svidelo mi se to. Što se odbrane tiče, mislim da je moglo malo bolje. Postavka u igri iza lopte, to bih jedino zamerio. Čukarički je imao svoje šanse, ali svi znamo koliko oni imaju bodova i koji su na tabeli. Uglavnom, bila je jedna prava fajterska utakmica, moglo je da bude i više golova“, poručio je trener Zvezde posle pobede od 3:1 na Banovom brdu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare