Dejan Stanković
Dejan Stanković; Foto: Screenshot Youtube Crvena zvezda

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, prvi put je javno govorio o stanju kondicionog trenera crveno-belih Federika Panonćinija, koji je pogođen nakon meča sa Midtjilandom (0:1) u 4. kolu Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Pojasnio je u kakvom je stanju italijanski strateg.

„Federiko je dobro, pušten je kući. Bio je konzilijum lekara koji je odlučio da nema potrebe za operacijom. Biće na kućnom lečenju, kada bude mogao da leti ići će u Italiju. On je profesionalac i moj dobar prijatelj, njegov oporavak će tražiti najminimalnije znajući njega. Samo da može da funkcioniše i da bude 00-24 i da bude dostupan za nas. Stoički je podneo, nije trebalo, ali se dešava“, pojasnio je stanje strateg tima sa „Marakane“.

Dobio je i pitanje „Da li očekuje da se Panoćini vrati nakon incidenta?“, a to ga je razljutilo.

„Nisam tu da istražujem, on je prijatelj i veliki profesionalac. Šta je drugačije što je Italijan? Da li su njega gađali?! Pa onda…“, ljuto je odgovorio Stanković.

Nije želeo da komentariše suđenje.

„Tri naša igrača su dobila žute kartone, a kako ja da komentarišem suđenje. Najbolja stvar je što sam odmah otišao u tunel jer bih odmah dobio tri, četiri utakmice kazne. Prva stvar da prokomenatirišem je bilo suđenje, ništa ne bih rekao o tome. Videli su svi, želim da održim fokus na ekipi.“

BONUS VIDEO Kraj utakmice: Hitna pomoć vozi trenera Zvezde Federika Panonćinija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare