Dejan Stanković o potencijalnom rivalu u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, zadovoljan je viđenim u pobedi nad Novim Pazarom.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je u prvom meču nastavka sezone pobedila sa 3:1, rutinski, iako je Pazar smanjio na 2:1 i učinio meč zanimljivijim.

„Prvo kolo, težak teren, rival, gostovanje, nema mesta za kritike. Ko ima kritike, neka kaže… Čestitam, ovako se uzima prvenstvo. Šta bi bilo da smo igrali lepo, a izgubili? Da li je lepo ili ružno, nema veze. Svaka čast momcima, znali smo da neće biti lako. Dueli, faulovi… Mislim da nikom neće biti lako na gostovanju ovde, jer ovde je bio sneg pre tri dana. Mekan je teren, ali to je i njima i nama tako. Zadovoljan sam odnosom, jake su bile pripreme, izgledaćemo bolje iz meča u meč i imamo dobar roster, momci jedva čekaju da igraju. Sledeća je utakmica sa Nišlijama“, rekao je Stanković.

Imao je i trener Pazaraca Radoslav Batak za čime da žali.

„Primili smo jeftin gol u prekidu u 2. minutu, imali smo posle dve situacije kada smo mogli da reagujemo bolje, mogli smo i bolje da napadnemo, da šutiramo. Taj gol je jedino to što je Zvezda napravila u prvom delu, naravno, uspeli smo i da damo gol Zvezdi, koja nije primila gol cele pripreme. Uspostavili smo ravnotežu i opet je presudio prekid i odbijena lopta. Ponovo smo primili gol i oni su rutinski priveli kraju. Mogli smo da budemo i odlučniji. Za prvi meč, zadovoljan sam igrom, nisam samo rezultatski“, rekao je Batak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar