Foto: Nikola Mitic /STARSPORT

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije krio oduševljenje izdanjem Vladimira Lučića.

Lučić je kao rezerva ušao u meču protiv Domžala i postigao je pogodak za konačnih 1:1, u 87. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Akciji su kumovali Veljko Nikolić i Slavoljub Srnić kao asistenti, ali je završnica Lučića bila za pohvalu.

Zvezda je i mimo toga imala šanse preko Osmana Bukarija, Milana Pavkova, bila je bolja u polju, samo to nije materijalizovala.

„Moglo je bolje u dosta segmenata, pogotovo u onom što smo već primetili na utakmici protiv Brava, a to je egzekucija. Stvorili smo i danas šanse koje je trebalo da budu golovi, a kada ih ne realizujemo, onda je dovoljan jedan kiks da primiš pogodak. Primili smo gol gde smo u šesnaestercu ostali dva na dva, jer smo izgubili igrača gore, sad da li je bio faul je manje važno, jer može da se desi da sudija ne vidi, ali ako ostanemo u takvoj situaciji u šesnaestercu, onda ne treba da primimo gol“, kaže Stanković.

„Zato moramo da budemo konkrentiji u 16 metara i da kada imamo šansu – rešimo je i damo gol. Mnogo energije se potroši dok se uzme lopta, izgradi akcija i uđe u šansu… Kada u dve utakmice imaš šest stopostotnih prilika, a ne postigneš gol iz toga, to jednostavno ne sme da se dozvoli. Idemo dalje da radimo, zbog toga i igramo kontrolne utakmice. Jak otpor, posebno prvih pola sata, dosta pritiska od strane Domžala, ipak imali smo dobrih stvari, tečnih akcija, ali one moraju da budu završene na vreme, da ne bi morali da jurimo rezultat“, dodao je trener Zvezde za klupski sajt.

Osvrnuo se potom na izdanje mladog Lučića.

Foto: Printscreen Youtube / Zvezda TV

„Velika motivacija za njega je gol. On je momak koji prolazi druge pripreme s nama i još u Turskoj je nagovestio da ima nešto. Ovde iz dana u dan sve više pravi razliku, i kada su ti oči pune nekog igrača na treningu, onda to nešto znači. Zadovoljan sam i drago mi je za njega, značiće mu ovo za samopouzdanje, ali i nama da u potpunosti sagledamo sve što imamo i donesemo odluku ko će od „bonusa“ ostati u Zvezdi. Pravilnik je jasan, jedan „bonus“ mora da bude na terenu u Superligi. Imamo dobru decu, moramo izvući maksimum iz njih. Verujemo u njihov talenat, a oni moraju da nam uzvraćaju dobrim nastupima i da koriste svaki minut na terenu da se pokažu“, kaže Stanković.

Otkrio je i da Ohi Omoidžuanfo nije igrao jer je osetio da ga boli list, pa stručni štab nije hteo da rizikuje pogoršanje povrede pred utakmicu sa Koprom u četvrtak.

Podsećamo, Zvezda je pre 1:1 sa Domžalama, pobedila NK Bravo sa 2:1, a oba gola crveno-belih u tom meču postigao je Rišairo Živković.

BONUS VIDEO: Leo Mesi – od trnja do zvezda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar