Dejan Stanković; Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Strateg šampiona Srbije govorio o derbiju, ali i o sledećem protivniku u ligi.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da neće menjati stil igre ni za meč sa TSC-om.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda i TSC se sastaju u sredu od 16 časova u meču 32. kola Superlige. Crveno-beli imaju dva boda viška u odnosu na večitog rivala, Partizan.

„Kada se igra plej-of, sve utakmice su teže, bolje i intenzivnije, tako će biti i protiv TSC-a. Međutim, ne menjamo naš cilj i pravac, uprkos tome što smo svesni da nas čeka kvalitetna ekipa koja uvek igra fudbal, ko god da im je protivnik. Bićemo spremni da odgovorimo na njihovu agresivnost i posed, kao i na sve ono što pripreme. Idemo motivisani i spremni za meč u Bačku Topolu“, rekao je Stanković za klupski sajt.

Klub iz Ljutice Bogdana je u Kupu savladao TSC sa 4:0.

„Dobro smo spremili tu utakmicu i mnogo toga nismo dozvolili. Dobili smo meč sa 4:0, tako da i rezultat dovoljno govori, ali siguran sam da će drugačije biti sutra. Očekujem jači otpor“, kaže strateg šampiona Srbije.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Svestan je da Ohi posle sjajnog starta već neko vreme ima određenu golgetersku krizu, ali nije hteo da „otkriva karte“ unapred.

„Imamo napadače koji mnogo rade za ekipu i to se možda nekad i ne vidi. Ohiju fali gol, ali to ne menja da li će početi utakmicu ili ne. Izvešću najboljih 11 igrača bez Rodića koji ima kartone, ali ćemo probati i njegov izostanak da nadomestimo na pravi način. Svi ostali su spremni“, kaže Stanković.

Rekapitulirajući minuli derbi sa Partizanom (0:0) u subotu, Stanković veli da je ulog tog meča bio veliki.

„Kada je u igri titula, nekada užitak može i mora da izostane. Veliki ulog je bio u igri, i svi oni koji komentarišu moraju da budu svesni da smo u januaru bili na minus pet i da nam je to konstatno bilo u glavi. Sad smo na plus dva i ne vidim zbog čega bi padali sa moralom i ne verovali u sebe. Uradili smo ono najteže – prestigli večitog rivala. Sad da l’ je utisak na utakmici izostao, mene to ne dodiruje, kao ni igrače“.

BONUS VIDEO: Policija pustila navijače, krenuo stampedo ka Marakani

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar