Foto: Starsport

Crvena zvezda je pripreme završila remijem sa Šahtjorom, a Dejan Stanković, trener crveno-belih, rekao je da je zadovoljan rezultatima priprema.

PROČITAJTE JOŠ...

„Ocena je pozitivna, momci su radili sjajno, prvo smo na Kipru radili na fizičkoj spremi, pa došli ovde da igramo utakmice. Ja sam prezadovoljan i od mene jedna velika pozitivna ocena“, rekao je Stanković.

Šef struke crveno-belih posebno je zadovoljan time što je Zvezda odigrala četiri utakmice na gotovo takmičarskom nivou:

„Moja želja je bila da utakmice budu takmičarske, da sve što radimo sprovedemo u delo, da svako zna šta radimo. Odigrali smo četiri dobre utakmice, četiri provere, bez primljenog gola, to nam daje motiv da idemo dalje. Ima dosta toga da popravimo, ali sam u principu zadovoljan.“

Foto: Starsport

„Šlag na torti“ bila je generalka, tokom koje je Zvezda bila dosta bolja, ali nije uspela da pobedi Šahtjor. Ipak, Stanković je prezadovoljan učinkom svojih igrača:

„Šahtjor nije poražen od Intera, ali ni od Real Madrida, i to dva puta. Mislim da smo odigrali korektnu utakmicu, a ovo je bila proba gde smo i šta smo. Oni su mnogo dobra ekipa, vidi se razlika, oni imaju mnogo stranaca. Ovo je bila idealna proba, jer će protiv Milana biti isto ovako – velika trka, velika snaga, mislim da smo isparirali korektno. Spremamo se za Milan, za domaće prvenstvo. Mi imamo prve tri utakmice u gostima u Superligi, spremamo se za sve to“, dodao je Stanković.

Za kraj, trener crveno-belih je otkrio i kada bi ekipa mogla da bude jača za najnovije pojačanje, Filipa Falka, ali i Aleksandra Kataija:

„Za Falka ćemo videti, on je stigao pre dva dana, tek treba da uradi preglede, mora i da se uigra. Čekamo i Kataija, očekujem ga što pre na terenu, tu je i Bakajoko… Dobili smo odlična pojačanja ove zime, pre svega na brzini. Raduje me što nismo primili gol i zbog defanzivaca, ali ako cela ekipa nije u bloku, i odbrana popušta. Ne mogu defanzivci 90 minuta sve da iznesu na svojim plećima“, zaključio je trener Zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare