Foto: FK Crvena zvezda/Facebook

Filipo Falko, novi fudbaler Crvene zvezde, preuzeo je veliko breme i odabrao po mnogima najvredniji broj u istoriji kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

PROČITAJTE JOŠ...

Falko je to otkrio u razgovoru sa sunarodnikom Dijegom Falčinelijem:

„Izabrao sam broj 11, Dijego“, rekao je novopridošli Italijan.

Nakon toga, Falčineli je istakao da će njih dvojica igrati zajedno u napadu, na šta se Falko nadovezao:

„Iskreno, jedva čekam. Nadam se da ćemo igrati već na utakmici protiv Milana“.

Crveno-beli će protiv „rosonera“ igrati u okviru osmine finala Lige Evrope 18. februara u Beogradu, dok nedelju dana kasnije sledi utakmica u Milanu.

Pre toga, novo pojačanje Crvene zvezde šansu da debituje će imati protiv Novog Pazara i Radničkog iz Niša 7, odnosno 13. februara, dok je odlaganje susreta sa Mačvom, zakazanom za 17. februar, pitanje dana, s obzirom na to da Zvezdu dan kasnije očekuje revanš meč u „gradu mode“.

Falko je u karijeri broj 11 nosio u samo dva navrata, dok je nastupao za Leče u sezoni 2012/13, kao i godinu dana kasnije, u Juve Stabiji.

„Ogromna mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je najveći klub na ovim prostorima i svi u Italiji znamo za Zvezdu, njenu tradiciju i vatrene navijače koje ima i pred kojima jedva čekam da zaigram. Želim da se dokazujem, da osvojimo duplu krunu, kao i da se što bolje pokažemo protiv Milana, koji mi je dobro poznat. Takođe, radujem se i što ću imati priliku da sarađujem sa Dejanom Stankovićem koji je legenda fudbala u Italiji“, rekao je on nakon potpisa ugovora sa crveno-belima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare