Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da ekipa kreće od nule i da sa takvim razmišljanjem ulazi u nastavak sezone u Superligi Srbije.

Crvena zvezda će u nedelju od 13 časova igrati u gostima protiv Novog Pazara u prvoj utakmici prolećnog dela Superlige Srbije.

„Ne sme biti opuštanja, to je nešto o čemu pričamo od kada smo se okupili. Ne želimo ništa da prepustimo slučaju. Krećemo od nule, ništa nismo uradili, tako gledamo na stvari, za nas kao da sad počinje prvenstvo i sa tim razmišljanjem ćemo ulaziti u svaku utakmicu“, rekao je Stanković.

Trener crveno-belih rekao je da Filipo Falko još nije dovoljno spreman i da će najverovatnije biti u konkurenciji za stratnu postravi na sledćoj utakmicei.

PROČITAJTE JOŠ

„Dolazak Falka se odužio, jedno vreme je bio i van ekipe tako da za ovu utakmicu namesnki nećemo računati na njega jer želimo da prođe još jedan deo priprema. Sigurno će od sledeće utakmice biti u konkurenciji za startnih 11“, rekao je Stanković.

Crvenu zvezdu uskoro očekuju i obaveze u Ligi Evrope.

Meč sa Milanom zakazan za 18. februar je sve bliži, ali Stanković kaže da Zvezda sprema utakmicu po utakmicu.

„Novi Pazar je trenutno najvažnija utakmica za nas. Spremamo utakmicu po utakmicu, protivnika po protivnika. Milan još nije došao na listu za spremanje, iako radimo, skautiramo. Znamo šta se sve dešava u Milanu, kako igraju, s kim igraju, odakle preti opasnot, a odakle ne, ali se fokus stavlja na svaku sledeću utakmicu“, poručio je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar