Radoslav Batak; Foto: Foto Nenad Mihajlovic

Trener Novog Pazara Radoslav Batak rekao je da će njegova ekipa protiv Crvene zvezde na domaćem terenu pokušati da iskoristi neke slabosti u igri rivala.

Novi Pazar u nedelju od 13 časova na Gradskom stadionu dočekuje aktuelnog prvaka i lidera na tabeli.

„Tih nedostataka nema mnogo, ali znamo šta nam je cilj i daćemo sve od sebe. Dobro funkcionišu, a Dejan Stanković je sve to lepo osmislio i postavio. Aktuelni šampion nije primio gol u pripremnim utakmicama, ali zadovoljan sam kako je u tom periodu izgledao i moj tim“, rekao je Batak.

„Biće teško izabrati 21 igrača, koji će konkurisati za tim. Čeka nas i sledeća teška utakmica, pa još jedna za tri dana“, dodao je trener Novog Pazara.

PROČITAJTE JOŠ

Batak je početkom sezone vodio niški Radnički u porazu od Crvene zvezde u Beogradu, kada su crveno-beli sa dva gola u finišu prvog poluvremena trasirali put do pobede od 3:0.

„Desio se pad koncentracije i za dva minuta primili smo dva gola, što je rešilo pitanje pobednika“, prisetio se Batak.

Debi u dresu Novog Pazara protiv Crvene zvezde imaće krilni igrač Dušan Stoiljković, koji je u zimskom prelaznom roku stigao iz Radničkog iz Niša.

„Trebalo je malo vremena da se uigramo, ali stvari polako dolaze na svoje mesto i bićemo sve bolji. Ne treba puno pričati o Crvenoj zvezdi, ali možemo do pozitivnog rezultata. Uslov je da ispunimo zahteve trenera i maksimalno udjemo u meč. Ako tako pristupimo, možemo da pariramo svima“, ocenio je Stoiljković.

Crvena zvezda je lider prvenstva sa 53 boda, dok je Novi Pazar 14. na tabeli sa 21 bodom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar