Foto: Starsport

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, u izjavi nakon pobede nad Radnikom posebno je pohvalio svoje fudbalere zbog karaktera koji su pokazali.

Stanković je na početku izlaganja istakao da nisu Surduličani iznenadili crveno-bele, već je njegova ekipa iznenadila sama sebe promašajima:

„Nije nas Radnik iznenadio. Da je ušlo ono što je trebalo da uđe, ne bismo ni pričali o tome da su nas iznenadili. Mi smo sami sebe iznenadili promašajima.“

PROČITAJTE JOŠ...

Ipak, šef struke crveno-belih je istakao da je zadovoljan izdanjem svojih izabranika:

„Napadali smo 90 minuta, stvorili smo veliki broj šansi, igrali do kraja tvrdo, jako, uporno, riskantno, svi gore, visoko… Znali smo gde bi trebalo da stojimo. Na kraju smo uspeli nekako da uguramo loptu u gol. Ne može tek tako da se izađe na teren i da se pobedi, mora nekada da bude i ovakvih utakmica“, dodao je Stanković u izjavi za Arenu Sport.

Isti rival očejuje crveno-bele za tri dana, ovog puta u borbi za finale Kupa Srbije, a trener Zvezde je zadovoljan i jer je uspeo da odmori neke igrače:

„Očekuje nas velika utakmica protiv istog rivala, veoma važna utakmica, a ja sam srećan jer sam uspeo da odmorim neke važne igrače za nju“, zaključio je Stanković.

Ovom pobedom Zvezda je došla na šest bodova do titule, a na tom uspehu crveno-belima je unapred čestitao Slavoljub Đorđević:

„Čestitam Zvezdi titulu. Iako nije zvanično, oni su šampioni. Ja ne znam utakmicu u kojoj su moji igrači podbacili ili nisu dali sve od sebe. Ponosan sam na njih. Trebalo je Zvezda da dobije sa tri-četiri razlike, Bog prati hrabre, izgubili smo sa 2:1. Malo nas je povreda golmana poremetila. Dobio je jak udarac u koleno, videćemo šta će da bude“, istakao je nekadašnji štoper crveno-belih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar