Foto: Youtube.com/Prva liga Srbije

Nezapamćena scena zabeležena je na utakmici Zemun - Dinamo Vranje. Gostujući golman sam je napustio svoje radno mesto usred meča, kada je primio odlučujući pogodak.

Golman Dinama iz Vranja, Miroslav Orlić, napravio je presedan na gostovanju protiv Zemuna, koji su domaćini dobili sa 3:2.

PROČITAJTE JOŠ

Posle poraza, on je suspendovan zbog postupka u 15. kolu Prve lige Srbije. Primio je gol za 3:2, nakon čega se posvađao sa trenerom Vranjanaca Draganom Antićem.

Demonstrativno je otišao u svlačionicu posle gola Aleksandra Križana, a Antić je izvršio prinudnu izmenu, ubacivši u igru drugog golmana, Dušana Stankovića.

„Orlić je pobegao sa gola Dinama u drugom poluvremenu, a pre toga je kiksnuo za drugi i treći gol Zemuna, pa smo izgubili ovaj meč i ušli u debelu borbu za opstanak“, rekao je potom trener Dinama Dragan Antić Recko, a prenosi infovranjske.rs.

Strelac za Dinamo Vranje bio je Željko Dimitrov u 22. i 47. minutu, a golove za domaćine dali su Nikola Ristović u 27, Filip Petrović u 52, i na kraju Križan.

Dva puta je Dinamo na meču ispustio prednost, zbog čega je došlo do sukoba trenera i golmana.

Snimak potvrđuje da je Orlić kod drugog gola mogao bolje da reaguje, kod trećeg se obrukao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare