Foto: Profimedia

Iznenadio ih komentarom.

Hrvatska je uspela da savlada Jermeniju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sa minimalnih 1:0, a glavni razlog što pobeda nije bila ubedljivija bio je jedan Srbin.

PROČITAJTE JOŠ

Ognjen Činčarević ima pasoš Jermenije za koju uspešno brani, a briljirao je na golu protiv Hrvata i skinuo gomilu udaraca.

Čančarević, koji je rodom iz Užica iz Srbije, sve je oduševio sjajnim obranama na utakmici, ali i potezima nakon utakmice. Prišao je selektoru Zlatku Daliću ispred svlačionice i oduševio ga rečima.

„Pratim vas, samo tako dalje, vaš sam navijač“, otkrio je reporter Nove TV Saša Lugonjić koji je pratio utakmicu Armenije i Hrvatske s lica mesta iz Jerevana.

Golman se nije tu zaustavio, preneo je i poruku za Ivana Perišića od srpskog novinara Nemanje Nešića, koji je veliki navijač Hajduka, iz jednog podkasta.

On je zamolio jermenskog golmana da Perišiću poruči „Vrime je“, a to se odnosi na njegov povratak u redove splitskog Hajduka.

„Prišao sam mu nakon utakmice i rekao da su mi preneli da ti nešto kažem“, kazao je Čančarević u razgovoru za „Germanijak“ pa otkrio što mu je Perišić odgovorio:

„Znam, video sam“, odgovorio je Hrvat kroz smieh golmanu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar