Foto: Twitter/Que pasa

Teško mu pao fijasko.

Selekcija Luksemburga je igrala odlično na startu kvalifikacija i došla u poziciju da se bori za jedno od prva dva mesta koje voide na završni turnir, ali je usledio težak fijasko na gostovanju Portugalu.

Luksemburžani su doživeli debakl u ponedeljak uveče, pošto su sa 9:0 poraženi od Portugala.

PROČITAJTE JOŠ

Pri rezultatu 8:0 za domaćina, selektor Luksemubrga Luk Holc je u 83. minutu meča odlučio da napusti klupu i revoltirano ode u svlačionicu. Do kraja meča je njegova ekipa primila još jedan gol, a na konferenciji je istakao da ipak neće napustiti državni tim.

On je ocenio da pred njegovim timom predstoje važni mečevi.

„Nema mnogo reči koje mogu da kažem sada. Bio sam uznemiren, razočaran, to je užasan osećaj, negativan osećaj, jer nismo bili dovoljno dobri u našoj igri. Ništa nije funkcionisalo, tehnički, na brzinu, u svim oblastima igre nismo bili nimalo dobri. Pre utakmice sam takođe rekao da danas ne računam na bodove, ali je to bilo apsolutno razočarenje i velika frustracija. Ali u oktobru imamo dve veoma važne utakmice“, kazao je Holc.

U okviru ove, J grupe, Portugalci su prvi sa 18 bodova, Slovaci drugi sa 13, Luksemburg ima 10, a Bosna i Hercegovina je iza njih na četvrtom mestu sa šest osvojenih bodova, koliko ima i Island na petom. Na poslednjem mestu je Lihtenštajn bez bodova.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar