Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Fudbaleri reprezentacije Srbije od 18 časova igraju protiv Luksemburga u meču 4. kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo koje će krajem 2022. godine biti održano u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ...

Srbija Luksemburg dočekuje u sjajnoj atmosferi. Kako je Dušan Tadić, kapiten „orlova“, rekao na konferenciji za medije, selektor Dragan Stojković je za kratko vreme uspeo ne samo da pomogne reprezentativcima da dođu do odličnih rezultata, već vratio osećaj takozvanog kulta reprezentacije, koji je proteklih godina bio u ozbiljnom padu.

Atraktivan fudbal, želja za nadigravanjem i juriš na bodove su mantra kojom se vode Stojkovićevi izabranici, a čuveni Piksi je sjajnu uvertiru napravio još jednom ubedljivom pobedom.

U pripremnoj utakmici odigranoj u Debrecenu, Srbija je sa 4:0 savladala Katar i pokazala da rezultati iz prethodnih utakmica nisu slučajnost.

Gledajte Srbiju na SBB i EON platformi

Utakmica Srbija – Luksemburg ekskluzivno je dostupna za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama, a možete je pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže!

Promo

Pre duela sa Luksemburgom „orlovi“ su slavili protiv Irske u Beogradu sa 3:2, potom remiirali sa Portugalcima 2:2, dok je nakon preokreta zabeležen trijumf nad Azerbejdžanom od 2:1 Bakuu.

Tri kola su odigrana, nakon meča sa Luksemburgom sledi i susret sa Irskom u Dablinu, a kompletan put Srbije ka mestu na smotri najboljih selekcija sveta možete da pratite na Nova S.

(Promo)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar