Šejmus Koleman i Aleksadndar Mitrović, Fudbalska reprezentacija Srbije, Irske
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Srbiju posle pobede protiv Luksemburga očekuje duel sa Republikom Irskom u Dablinu, a pred taj meč su iznete i zanimljive prognoze o šansama našeg tima da se domogne Svetskog prvenstva u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ

Specijalizovani portal „Gracenote“, koji se bavi statističkim analizama u sportu je izneo prognoze po kojima smatra da Srbija neće uspeti da obezbedi plasman u Katar.

Prema njihovim procenama, tim Dragana Stojkovića Piksija ima samo 37 odsto šansi da se na bilo koji način plasira, a samo 20 da se nađe ispred Portugalaca kao prvi u grupi kojima su šanse 80 odsto.

Ni u baražu se Srbiji ne daju šanse za prolazak jer u „Gracenote“ smatraju da će u na taj način Rusija, Švajcarska i Španija izboriti mesto u Kataru.

Ovo bi mogao da bude i dodatan motiv za naše igrače da dokažu na terenu da nisu u pravu i da ćemo ih gledati na najvećoj smotri fudbala.

Gledajte kvalifikacije za Svetsko prvenstvo na SBB i EON platformi

Utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare