eon_norSrb_1200x628_Responsive a
Foto: Pomo

Biti il' ne biti za fudbalere Srbije večeras u Oslu, gde protiv Norveške od 20.45 na stadionu "Uleval", biju odlučujuću bitku za finale baraža i plasman na Evropsko prvenstvo posle dugih 20 godina. Krucijalno pitanje, gde možete da gledate utakmicu godine, decenije?

Najteža utakmica na putu ka Evro, u kojoj Tadić, Mitrović, Kolarov i ostali „orlovi“, nemaju prava na grešku, gledaoce čeka na TV Nova S.

Za one koji u ponudi svog operatora nemaju taj kanal, SBB je omogućio besplatno gledanje duela Norveške i Srbije putem EON aplikacije.

PROČITAJTE JOŠ

Navijajte za nacionalni tim i sve što je potrebno za besplatno gledanje meča jeste da se prijavite na sajtu sr.eon.tv/srbija/ i kreirate promo nalog koji će omogućiti ne samo da gledate ovaj susret, već ćete i naredna tri dana moći da pratite najtraženije kanale i programe.

Ukoliko fudbaleri Srbije eliminišu Holana i drugove, u novembru ih čeka finale baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, protiv pobednika duela Škotska – Izrael, samo što bi taj meč bio daleko lakši bi se igrao na našem najvećem stadionu – „Marakani“.

Foto: Pomo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare