Foto: AP Photo/Ashley Landis

"Orlovi" su bili zadovoljni nakon slavlja.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju SAD-a na prijateljskom meču u Los Anđelesu rezultatom 2:1, ekipom koja je bla sastavljena mahom od igrača iz domaćeg prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ

Golove su za Srbiju postigli su igrač TSC-a Luka Ilić u 43. i fudbaler Vojvodine Veljko Simić u 46. minutu, dok je za Ameriku precizan bio Brendon Vaskez u 29. minutu.

„Pokazali smo se u dobrom svetlu i odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu. Predstavili smo našu zemlju na jedan dobar način i pokazali da u našoj ligi ima kvalitetnih igrača“, rekao je Simić.

Fudbaler Vojvodine je na ovom meču nosio kapitensku traku Srbije.

Foto: AP Photo/Ashley Landis

„Lepo je pobediti posle preokreta. Pored kvaliteta, pokazali smo i karakter. Nismo pali posle primljenog gola i mislim da je zbog toga slika kompletna. Prelepo veče za mene, nositi kapitensku traku i dati gol za pobedu. Hvala navijačima na podršci“, dodao je Simić.

On je u finišu meča zamenjen, a kapitensku traku je poneo napadač Los Anđeles Galaksija Dejan Joveljić.

„Svaka pobeda znači, znao sam da će momci da daju maksimum. U timu smo imali igrače od 19, 20 godina. Pokazali su kako se bori za ovaj grb. Dobro su iskoristili šansu, a uspeli smo da se dignemo posle primljenog gola. Nema srećnije osobe od mene. Znam da ću se ponosno vratiti u klub. Velika je čast i odgovornost nositi kapitensku traku. Nadam se da ću narednim utakmicama biti deo tima“, naveo je Joveljić.

Foto: AP Photo/Ashley Landis

Srpski fudbaler Luka Ilić je izjavio da su se naši reprezentativci dobro pokazali na meču u Los Anđelesu.

„Dobro smo igrali, pošto smo prvi put zajedno. Mislim da smo svi srećni i zadovoljni. Dali smo sve od sebe i zaslužili smo pobedu“, naveo je Ilić.

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo: Gol „rabonom“ kakav se viđa i potez za „Puškaša“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar