Dres humanitarna akcija
Foto:Privatna arhiva

Nakon Stefana i Aleksandra Mitrovića, Dejana Stankovića i Dušana Tadića, podršku malom Gavrilu dao je i Luka Jović, kako bi se skupio novac za lečenje.

Srpski napadač je zajedno sa ostalim sportskim veličinima obukao dres koji život znači – dres tima u kojem svi igraju za Gavrila!

PROČITAJTE JOŠ

Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra, i to je bio signal za sve dobre ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja.

Luka Jović je za aukciju donirao dva svoja dresa, i to jedan iz vremena dok je nastupao za Real Madrid i još jedan dres u kojem je igrao za Ajntraht. Oba dresa Jović je potpisao i poslao za aukciju za malog Gavrila kome je potrebno 2,5 miliona evra u borbi sa opakom bolešću.

Oba Jovićeva dresa biće na aukciji u narednih pet dana, a svi mogu da se priključe licitaciji i tako dati svoj doprinos u borbi za Gavrilovo izlečnje.

Dres humanitarna akcija
Foto:Privatna arhiva

Dresovi će biti na aukcijama putem sledećih linkova:

DRES LUKE JOVIĆA IZ REALA ZA GAVRILA

DRES LUKE JOVIĆA IZ AJNTRAHTA ZA GAVRILA

Takođe, u znaku večitog derbija, na aukciji će se naći i dva dresa legendarnih kapitena Crvene zvezde i Partizana. Donacijom nekadašnjeg igrača jednog od večitih rivala, na aukciji će se naći i dresovi koje su nosili Nenad Milijaš i Sale Ilić.

Dres humanitarna akcija
Foto:Privatna arhiva

Prava poslastica za sve ljubitelje dva najveća srpska kluba i podsetnik da je fudbal tu da nas spaja i pomogne nam da učinimo velika dela, ovoga puta za našu bebu Gavrila.

Dresovi legendarnih kapitena biće na aukciji u narednih pet dana putem sledećeih linkova:

DRES SAŠE ILIĆA ZA GAVRILA

DRES NENADA MILIJAŠA ZA GAVRILA

Dres humanitarna akcija
Foto:Privatna arhiva

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram