Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill

Bruno Fernandeš postigao je gol i asistirao u remiju Mančester junajteda i Lestera, ali menadžer Ole Gunar Solskjer nije bio u potpunosti zadovoljan igrom svog tima.

PROČITAJTE JOŠ

Portugalac je asistirao za vodeći gol Markusa Rašforda, a desetak minuta pre kraja postigao je drugi gol za Junajted što ipak nije bilo dovojno da se osvoje tri boda protiv ekipe Brendana Rodžersa,

„On je definitivno igrač koji ima veliki uticaj na naše rezultate. Stvara šanse, daje golove, hrabar je momak. Ipak, ponekad želim da počupam kosu jer postoje i jednostavnija rešenja. Dodati loptu u stranu ili je vratiti nazad, ali to ne mogu da mu oduzmem“, rekao je Solskjer.

Fernandeš je izgubio loptu pre nego što je Lester preko Harvija Barnsa stigao do prvog gola i poravnao na 1:1.

Lester je u poslednjih pet minuta izjednačio na 2:2 nakon što je Aksel Tuanzebe postigao autogol nakon udarca Džejmija Vardija.

„Momci su bili potišteni u svlačionici. Stvorili smo dovoljno prilika da postignemo više od dva gola. Mislim da smo se dobro branili, ali smo imali trenutak nepažnje. Vardi se odlično kretao, ali je imao i dosta sreće. Protiv takvih igrača ne smeš da se isključiš ni na sekund“, rekao je Solskjer.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar